010-4500622 info@eenaanspreek.nl

Diensten

Verbouwingen

Bent u van plan uw woning te verbouwen? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw verbouwing van de keuken, zolder, woonkamer, of andere ruimtes.

Badkamers

Bent u voornemens om de badkamer of toiletruimte te renoveren? Bij ons bent u aan het juiste adres voor vakkundige renovatie van uw badkamer of toilet.

Stuc- en schilderwerkzaamheden

Is de ruimte toe aan een nieuwe kleur of wilt u af van de oneffenheden in uw muur? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Overige werkzaamheden

Als u een trap wilt laten renoveren, nieuwe deuren en/of kozijnen wilt laten plaatsen of andere verbouwingen wilt realiseren. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Kantoorruimtes

Is uw kantoorruimte niet langer naar wens of past het niet meer bij uw stijl? Wij helpen u graag bij het creëren van een kantoorruimte die perfect past bij uw behoeften en wensen.

(Voorzet)wanden en verlaagd plafond

Wilt u de inloopkast plaatsen waar u al jaren van droomt of het verlaagd plafond met spotjes? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Timmer- en klusbedrijf Versendaal heeft als ervaren timmer- en klusbedrijf al vele projecten gerealiseerd, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook hebben we projecten uitgevoerd door tussenkomst van andere aannemers.

We beschikken over alle benodigde gereedschappen en bovendien hebben we vele materialen op voorraad, zodat er snel en doelmatig gewerkt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan diverse klimwerktuigen, steigers, een vaste puincontainer en uiteenlopende grote en zware gereedschappen. 

Tot onze voorraad materialen behoren onder meer verschillende soorten bevestigingsmaterialen, plaatmaterialen, balken, isolatiematerialen, lijmen en kitten. Ook hebben wij over veel artikelen documentatie voor u beschikbaar, alsmede stalen van kleuren en materialen voor uiteenlopende toepassingen, van gevelbekleding tot ondervloeren.

Zorgvuldigheid bij het uitvoeren van werkzaamheden staat bij Timmer- en Klusbedrijf Versendaal hoog in het vaandel. Zo zorgen wij bijvoorbeeld door het afplakken van onze werkplekken en looppaden dat er geen vlekken of beschadigingen in uw huis ontstaan. Daarnaast dragen wij indien nodig plastic hoezen om de schoenen. Verder hebben wij altijd schoonmaakhulpmiddelen, puinzakken, vuilniszakken en een stofzuiger bij ons om de werkomgeving netjes en opgeruimd te houden en achter te laten. Onze stofzuigers kunnen worden aangesloten op de zagen, boren en andere gereedschappen die we gebruiken, zodat zaagsel e.d. onmiddellijk wordt weggezogen.

We werken vooral in de provincie Zuid-Holland maar voeren ook regelmatig timmer- en klusprojecten in andere provincies uit. Onder deze werkzaamheden vallen onder andere het renoveren van badkamers, uitvoeren van schilder- stucwerkzaamheden, monteren van verlaagde plafonds, het verbouwen van zolders, kunststof en houten kozijnen plaatsen, dakramen monteren en diverse timmer- en tegelwerkzaamheden. Door onze hoge kwaliteit worden wij regelmatig ingeschakeld door verschillende bedrijven verspreid door heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner