010-4500622 info@eenaanspreek.nl

 Overige werkzaamheden

Bij Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. bent u aan het juiste adres als het gaat om werkzaamheden en verbouwingen. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden in of rondom uw woning, kantoor of winkel. Hieronder zijn een aantal van deze werkzaamheden beschreven. Wilt u een vebouwingen of klus laten uitvoeren en staat deze er niet tussen, geen enkel probleem? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken met u mee over de mogelijkheden. 

Dakraam

Overweegt u om een dakkapel of dakraam te laten plaatsen maar weet u nog niet door wie u deze specialistische klus wilt laten uitvoeren? Zoek dan niet verder maar neem contact op met Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. Behalve in Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel, komen we ook in Zevenhuizen, Moerkapelle, Rotterdam, Gouda, Waddinxveen, Boskoop en de regio om deze plaatsen heen. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkappellen en dakramen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs. De vakmensen van Timmer- en klusbedrijf Versendaal weten van aanpakken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met Timmer- en klusbedrijf Versendaal op. We helpen u graag met dakkapellen en dakramen.
Versendaal B.V. is trotse bezitter van het Dakvenstermeester keurmerk. Dankzij dit keurmerk bent u ervan verzekerd dat Versendaal B.V. werkt volgens de richtlijnen en het bouwbesluit. Meer informatie over Dakvenstermeester kunt u vinden op hun website: www.dakvenstermeesters.nl.

Traprenovatie

Een traprenovatie kan een mooie uitkomst bieden om het moment dat de trap oud of versleten is. Het renoveren van een trap is een relatief klein project, dat is een kort tijdsbestek gerealiseerd kan worden.

Voordat er gestart wordt met de bekleding van de trap is het van belang dat eventuele gebreken worden gerepareerd of verholpen. Dat kan variëren van een kleine beschadigingen aan de trap tot daadwerkelijk losse traptreden.

Nadat eventuele gebreken zijn verholpen aan trap kan er worden gestart met de bekleding van de trap. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, zoals overzettreden, schilderen of het bekleden met tapijt. De laatste jaren wordt er veel gekozen voor overzettreden, omdat dit zorgt voor een moderne uitstraling. Daarnaast zijn overzettreden in sommige gevallen beschikbaar in exact dezelfde kleur als uw vloer. Naast het afwerken van de trap doormiddel van schilderwerk, het bekleden met tapijt of het plaatsen van overzettreden is het ook mogelijk om verlichting toe te voegen aan uw trap. Deze verlichting zal dan aangaan op het moment dat uw de trap nadert en na een aantal seconden weer uitgaan om energiekosten te sparen. 

Tegelen

Het tegelen van vloeren of muren is iets wat in verschillende ruimtes mogelijk is. U kunt bijvoorbeeld denken aan het betegelen van de achterwand in de keuken of het betegelen van de vloeren of muren in een badkamer of toiletruimte. Het betegelen van een ruimte is mogelijk is een bestaande woning tijdens een renovatie of in een nieuwbouwwoning.

Bij Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. werken wij met diversen soorten tegels in verschillende maatvoeringen, zowel gerectificeerd als niet gerectificeerd. Gerectificeerde tegels worden voornamelijk gebruikt voor het betegelen van vloeren, maar het is ook mogelijk om deze op de wand te plaatsen. Niet gerectificeerde tegels worden over het algemeen enkel aangebracht op wanden, want deze zijn in de meeste gevallen niet geschikt voor plaatsing op de vloer.

Naast het gebruik van diversen soorten tegels kan er ook gekozen worden voor diversen tegelmotieven. Voorbeelden van deze tegelmotieven zijn visgraat, hexagon (zeshoekige honingraat tegel) en mozaïek. Verder is het mogelijk om gebruik te maken van diverse kleuren kit en voeg.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in uw tegelproject? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Tegelwerzaamheden Versendaal B.V.

Elektra

Het uitvoeren van elektrawerkzaamheden is een specialistische klus wat vakkundig uitgevoerd dient worden. Hierbij dient rekening gehouden te worden met de nodige veiligheidsvoorschriften, zoals het uitschakelen van de stroomvoorziening in de meterkast.

Het plaatsen van stopcontacten, ook wel wandcontactdozen genoemd, is een van de meest voorkomende werkzaamheden als het gaat om het aansluiten van elektra. Daarnaast is het plaatsen van inbouwspots ook een optie waar erg vaak voor gekozen wordt. Deze inbouwspots kunnen zowel met een dimfunctie als zonder dimfunctie gemonteerd worden.

Uiteraard omvat het uitvoeren van elektrawerkzaamheden veel meer als enkel het aanleggen van stopcontacten en het plaatsen van inbouwspots. Zo kunt u ook denken aan het trekken van elektrische kabels, het monteren en installeren van schakelaars, het verhelpen van elektrische storingen en het plaatsen van andere soorten verlichtingsmogelijkheden.

Gevelbekleding

Het vervangen of renoveren van gevelbekleding kan een goede uitkomst zijn om uw woning een iets moderne afstraling te geven. Daarnaast zorgt goede gevelbekleding ook voor de bescherming van de gevel. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden bij het vervangen of renoveren van de gevelbekleding, zoals hout, Werzalit of Keralit.

Wanneer u kiest voor een houten gevelbekleding is het goed om te weten dat dit regelmatig voor onderhoud voorzien dient te worden. Zo zal het regelmatig opnieuw geschilderd of behandelt moeten worden. Daarnaast is het belangrijk dit hout behandeld wordt om te voorkomen dat het beschadigt door houtrot of verschillende soorten insecten. Daarnaast is hout gevoeliger voor vocht wat ervoor kan zorgen dat het na enige tijd iets zal uitzetten of krimpen.

Wanneer u een duurzaam alternatief voor hout zoekt zou Keralit een goede uitkomst kunnen bieden. Keralit is een kunststof waarvan een deel zelfs is gerecycled. Daarnaast is het materiaal voorzien van een toplaag die bestand is tegen UV. Dit zorgt ervoor dat Keralit onderhoudsarm, weerbestendig en kleurvast is. Het assortiment van Keralit bestaat uit verschillende kleuren en profielen.

Een ander materiaal waar u uit kunt kiezen voor het vervangen van gevelbekleding is Werzalit. Dit is een gepatenteerd hoogwaardig materiaal gemaakt van houtvezels. Ondanks de houtvezels is dit materiaal uitermate geschikt voor het bekleden van uw gevel. Het materiaal is voorzien van extra beschermalgen, waardoor het bestand is tegen verschillende weersinvloeden, houtrot, schimmels en insecten. Werzalit is biedt verschillende kleuren en stijlen aan.

Luxe opberg- en inloopkasten

Een kast die perfect past op de gewenste plek kan een goede toevoeging zijn aan uw interieur. De kasten kunnen geleverd worden als rechte kast, als hoekkast en als inloopkast. Ook is het mogelijk om een schuifdeursysteem te laten maken voor uw bestaande interieurkasten of bijvoorbeeld als afscheiding van de wasruimte. Timmer- en klusbedrijf Versendaal kan u hierbij van dienst zijn voor zowel advies als het daadwerkelijk plaatsen van de kast.

 

De inrichting van de kast kan volledig door u als klant worden bepaald. Zo kunt u kiezen voor een vak met alleen maar planken, een of twee hanggedeelten. Daarnaast is het ook mogelijk om accessoires toe te voegen.  U kunt bijvoorbeeld nog kiezen voor stropdasrekken of ladeblokken. Wanneer u kiest voor schuifdeuren is het mogelijk om deze uit te voeren in een gewenste hout of uni kleur. Naast de het assortiment met hout en unikleuren zijn er ook mogelijheden in het plaatsen van spiegeldeuren. Deze spiegeldeuren kunnen bijvoorbeeld uitgevoerd worden met een blanke of donkere spiegel.

 

Heeft u interesse in een kast op maat maar twijfelt u of Timmer- en klusbedrijf uw wensen kan verwezenlijken? Neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

In drie stappen je klus geklaard

w

Offerte aanvraag

Heeft u verbouwplannen? Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Indien nodig komen wij bij u langs om te situatie te bekijken en beoordelen. 

Start werkzaamheden

Bent u akkoord met de offerte? Wij zullen een planning maken van de werkzaamheden. Na het maken van de planning kunnen wij starten met de uitvoering van het project.

Oplevering

Tot slot het moment waar u verwachtingsvol naar uit heeft gekeken. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en het project zal opgeleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner