010-4500622 info@eenaanspreek.nl

Projecten

Uw aannemer in omgeving Rotterdam

Timmer- en Klusbedrijf Versendaal heeft als aannemersbedrijf in Capelle aan den IJssel veel ervaring met het realiseren van projecten voor particulieren en bedrijven. Er wordt regelmatig samengewerkt met andere aannemers  en  voor de uitvoering van verschillende projecten. Hoe groot of hoe klein de klus ook is bij ons bent u bij het juiste adres, wij zijn één aanspreekpunt voor al uw verbouwingen.

Om u een goed beeld te geven van eerder gerealiseerde projecten hebben wij een aantal projecten voor u gefotografeerd. Zo krijgt u een goed beeld van de het moment dat de werkzaamheden plaatsvinden tot dat deze zijn afgerond. Wij streven ernaar om deze pagina regelmatig bij te werken, zodat u altijd de beschikking heeft over recent afgeronde projecten.

 

Badkamer verbouwing in Rotterdam

Door middel van de onderstaande knop kunt u alle foto’s bekijken van de badkamerrenovatie in Rotterdam.

Vervangen van gevelbekleding

Gevelbekleding renovatie

Tijdens dit project zijn er foto’s gemaakt van before en after. Daarnaast is er een foto gemaakt tijdens de renovatie, zodat u een goed beeld krijgt van de werkzaamheden.

Luxe industriële badkamerrenovatie

Bent u benieuwd naar het eindresultaat van deze prachtige industriële badkamer? Klik op de onderstaande knop voor alle foto’s.

Nieuw Velux Dakraam

Montage Velux dakraam

Een Velux dakraam gemonteerd inclusief aftimmering. Door middel van de onderstaande knop kunt u foto’s van zowel de werkzaamheden als het eindresultaat bekijken.

Spiegelkast met verlichting en koperen sanitair

Badkamer met koperen sanitair

Bij dit project is er gekozen voor moderne donkergrijze tegels in combinatie met koperen sanitair. 

Plafond en wanden stukadoren

Stukadoorswerk Capelle aan den IJssel

Bij dit project is de volledige ruimte gestuct. Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk alle foto’s van dit project.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner