010-4500622 info@eenaanspreek.nl

 Badkamer renovatie

Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. is uw betrouwbare partner als het gaat om het verbouwen/renoveren van uw badkamer. In de regio Capelle aan den ijssel, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den ijssel, Waddinxveen, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle, maar ook ver daarbuiten verrichten wij badkamer renovaties, plaatsen we badkamers en denken samen met u na over de beste oplossingen voor uw situatie. Door de jarenlange ervaring en gekwalificeerde medewerkers van Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. bent u verzekerd van een schitterende badkamer die voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.
In overleg met de klant bepalen we wat de beste opstelling is en van welke materialen er gebruik gemaakt gaat worden om vervolgens tot het beste eindresultaat te komen. Uiteraard kunt u vrijblijvend contact opnemen met Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. voor meer informatie. We vertellen u graag wat we voor u en uw badkamer kunnen betekenen.

Badkamer renoveren

Een badkamer renovatie is het perfecte moment om de ruimte te voorzien wat extra luxe. Zo kunt u naast een reguliere douchecombinatie ook kiezen voor een regendouche of bad voorzien van inbouwkranen.

 Het badmeubel dat u kiest bepaald voor een groot gedeelte de uitstraling van de badkamer, aangezien dit een van de meest essentiële elementen is in de badkamer. Er zijn diversen stijlen en materialen beschikbaar, zoals hout, glas of steen, die kunnen worden aangepast aan de gewenste sfeer. Het badmeubel kan worden uitgerust met lades, kasten en wastafels en wordt vaak in combinatie met een spiegel(kast) met verlichting geplaatst.

 Wanneer er voldoende ruimte is in de badkamer kan er gekozen worden ook een toilet in de ruimte te plaatsen. Tegenwoordig is dit vaak een hangend toilet, welke eventueel ook voorzien kan worden van soft-close en waterbesparende functies. Echter is er niet in elke badkamer voldoende ruimte beschikbaar om een wandcloset te kunnen plaatsen. Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij met u mee kunnen denken over de mogelijkheden van uw ruimte. Van douchecabine tot luxueuze inloopdouche met sunshower, bij Versendaal B.V. bent u aan het juiste adres.

Spiegelkast met verlichting en koperen sanitair

Toiletrenovatie

Bij een toiletrenovatie zijn er verschillende mogelijkheden om van een verouderde ruimte een stijlvol en functionele toiletruimte maken. Bij het renoveren van een toiletruimte zijn er een aantal keuzes in de verschillende soorten sanitair. Zo kan er gekozen worden voor een duoblok of wandcloset en een wastafel met een fonteintje.

Om de ruimte te voorzien van een extra luxe kan er gekozen worden voor een nis, eventueel voorzien van verlichting. Een nis biedt niet alleen een esthetisch element, maar ook praktische opbergruimte. Deze uitsparing in de muur kan worden gebruikt om decoratieve items, maar ook voor het opbergen van de gewenste toiletartikelen zoals toiletpapier of luchtverfrissers.

Verschil duoblok en wandcloset

Het belangrijkste verschil tussen een duoblok en een wandcloset met inbouwreservoir zit in de manier waarop ze zijn geïnstalleerd en het uiterlijk dat ze creëren in de toiletruimte.

Bij een duoblok bestaat het toilet uit twee afzonderlijke delen: het waterreservoir en de toiletpot. Het reservoir wordt meestal aan de achterkant van de toiletpot bevestigd. Dit type installatie is zichtbaar en heeft een traditionele uitstraling.

Daarentegen bestaat een wandcloset met inbouwreservoir uit een verborgen reservoir dat in de muur wordt geïnstalleerd. Het wandcloset wordt direct aan de muur bevestigd, zonder zichtbare leidingen of het reservoir zelf. Wandclosets zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van eenvoudig en strak tot meer gedetailleerde ontwerpen. Ze kunnen worden gecombineerd met een comfortabele zitting en slimme functies zoals soft-close.

In drie stappen je klus geklaard

w

Offerte aanvraag

Heeft u verbouwplannen? Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Indien nodig komen wij bij u langs om te situatie te bekijken en beoordelen.

Start werkzaamheden

Bent u akkoord met de offerte? Wij zullen een planning maken van de werkzaamheden. Na het maken van de planning kunnen wij starten met de uitvoering van het project.

Oplevering

Tot slot het moment waar u verwachtingsvol naar uit heeft gekeken. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en het project zal opgeleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner