010-4500622 info@eenaanspreek.nl

 Stuc- en schilderwerk

Stukadoor en schilder Capelle aan den IJssel

Het lijkt zo simpel, maar niets is minder waar. Stukadoren en schilderen is een specialistische klus dat u het beste kunt overlaten aan vakmensen. Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. kan deze klus vakkundig voor u uitvoeren. Uiteraard werken wij bij Versendaal B.V. uitsluitend met de hoogste kwaliteit producten om het beste resultaat te creëren. Laat u verrassen door de mogelijkheden die Timmer- en klusbedrijf Versendaal te bieden heeft en neem snel contact met ons op om de opties te bespreken.

Schilderen

Het schilderen van een ruimte is relatief eenvoudige manier om een de ruimte een nieuwe en moderne uitstraling te geven. Daarnaast is het uitvoeren van schilderwerkzaamheden bevorderlijk voor het onderhoud van bijvoorbeeld deuren of kozijnen.

Het schilderen van houten kozijnen of deuren is niet alleen mooi voor de esthetiek van een gebouw of woning, maar heeft daadwerkelijk een belangrijke functie. Aangezien buitendeuren of kozijnen te maken krijgen met diversen weerinvloeden is het van belang om deze daar goed te beschermen.

Wanneer u toe bent aan een andere sfeer in de woning dan kan het schilderen van de binnenmuren een goed manier zijn om dit te bereiken. Als u een neutrale en tijdloze uitstraling in de woning wilt creëren dan kunt u voor een lichtgrijze of witte kleur kiezen. Op het moment dat u liever een sfeer wilt creëren waarin iets meer warmte is verwerkt, dan kan het kiezen voor bijvoorbeeld een zand of beigekleur een goed alternatief zijn. Houdt u persoonlijk iets meer van een uitgesprokenere uitstraling, dan kan dit worden bereikt met iets opvallendere kleuren, zoals groen, blauw of geel.

Voordat er gestart kan worden met het schilderwerk is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen, zoals het schuren, reinigen of repareren van het oppervlak. Daarnaast is het in sommige gevallen nodig om eerst een primer aan te brengen, zodat de verf beter zal hechten aan het oppervlak. Bij Versendaal B.V. maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteit van de verfproducten en goede gereedschappen, zodat er een mooi eindresultaat wordt behaald.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in de uitvoering van uw schilderproject? Of wilt u zich laten adviseren over de mogelijkheden? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Schilderwerk door Versendaal B.V.

Stukadoren

Bij nieuwbouw en renovatie moeten wanden en plafonds om ze vlak, duurzaam en mooi te maken worden gestukadoord. Het aanbrengen van een egaliserende pleisterlaag kan bijdragen aan het verfraaien van het interieur. Daarnaast verbetert goed stucwerk de warmte-isolatie en brandwerendheid.

Met stukadoren kan een compleet eindresultaat worden bereikt, maar ook een goede vlakke ondergrond die geschikt is voor verdere afwerking zoals sierpleister, spack, tegelwerk, schilderwerk of behang. Voordat met het stukadoren kan worden begonnen moeten uiteenlopende voorbereidende werkzaamheden worden verricht en maatregelen worden getroffen. Wij maken ruim van tevoren duidelijke afspraken met u, zodat u op tijd weet waar u aan toe bent.

Voorbereidende werkzaamheden die door ons kunnen worden verricht zijn onder meer: afplakken van deur- en raamkozijnen, beschermen van kwetsbare zaken zoals stopcontacten, en afdekken van de vloer met stucloper, een waterdicht protectiekarton. Ook moeten een aantal keuzes worden gemaakt. Onder meer dient te worden bepaald of de ondergrond een voorbehandeling nodig heeft, en zo ja welke. Verder moet de juiste laagdikte vastgesteld worden, het pleistermateriaal worden gekozen en over de eventuele verdere afwerking worden beslist.

Er kan alleen worden gepleisterd op een ondergrond die vet- en stofvrij is, dus vaak zal schoonmaakwerk nodig zijn. Belangrijk is ook dat de ondergrond een goede zuigkracht heeft. Op te zwak of te sterk zuigende oppervlakken bestaat het risico dat de hechting van het gipspleister onvoldoende is. Indien nodig zorgen wij door behandeling met een speciaal voorstrijkmiddel voor een goede zuigkracht van de ondergrond.

Vakkundig stucwerk door Versendaal:

Of het nu gaat om een groot nieuwbouwproject, de renovatie van een bestaande woning of bijvoorbeeld het bijwerken van een muur na plaatsing van een nieuwe keuken of badkamer, bij Versendaal B.V. bent u bij het juiste adres. Als allround aannemersbedrijf hebben wij vele jaren ervaring en hebben wij al diverse projecten met een prachtig eindresultaat mogen afronden. Bekijk onze projectenpagina voor reeds opgeleverd stukadoorswerk.

In drie stappen je klus geklaard

w

Offerte aanvraag

Heeft u verbouwplannen? Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Indien nodig komen wij bij u langs om te situatie te bekijken en beoordelen.

Start werkzaamheden

Bent u akkoord met de offerte? Wij zullen een planning maken van de werkzaamheden. Na het maken van de planning kunnen wij starten met de uitvoering van het project.

Oplevering

Tot slot het moment waar u verwachtingsvol naar uit heeft gekeken. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en het project zal opgeleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner