010-4500622 info@eenaanspreek.nl

Erkenningen

Timmer- en Klusbedrijf Versendaal B.V. is aangesloten bij de Vereniging van Klussenbedrijven VLOK. Verder maken wij gebruik van FSC®- en PEFC-gecertificeerd hout tijdens de werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit te waarborgen en bij de dragen aan een duurzamere wereld, daardoor beschikken wij als bedrijf over diversen certificaten.

Wat betekent onze aansluiting bij de VLOK voor u?

Een bij de VLOK aangesloten bedrijf staat ervoor dat het werk goed wordt afgeleverd en accepteert wat dit betreft de verantwoordelijkheid. Door onze aansluiting bij de VLOK heeft u zekerheid dat wij klantvriendelijk, veelzijdig en vakbekwaam zijn. 
Mocht er ondanks onze zorgvuldigheid en ons vakmanschap onverhoopt toch onvrede ontstaan, dan kunt u zich wenden tot de VLOK. De kwestie wordt dan voorgelegd aan een geschillencommissie en de VLOK staat garant dat de naar aanleiding daarvan gemaakte afspraken worden nagekomen. Meer informatie kunt u vinden op de website van VLOK: www.vlok.nl 

Brancheverenigingen voor klusbedrijven
Rockwool beeldmerk

Gecertificeerd ROCKWOOL® partner

Versendaal is sinds 15 januari 2014 gecertificeerd als partner van ROCKWOOL®, de wereldwijde marktleider op het gebied van steenwol-isolatieproducten. Het thermisch isoleren van woningen en gebouwen kan flinke besparingen opleveren en draagt bij aan de duurzaamheid van het milieu. 
ROCKWOOL-producten zijn vervaardigd van steenwol, een materiaal met opmerkelijk goede isolerende eigenschappen. Met ons ROCKWOOL-certificaat kunnen we onze opdrachtgevers nog meer zekerheid bieden dat de ROCKWOOL-isolatieproducten door ons vakkundig toegepast worden.

Dakvenstermeester

Versendaal is erkend Dakvenstermeester. Voor u de zekerheid dat er gewerkt wordt volgens de richtlijnen en het bouwbesluit. 

Wat betekent het dakvenstermeesterkeurmerk voor u?

Het onafhankelijk montage keurmerk gericht op de inbouw en aansluiting van daglichtproducten. 

UW ZEKERHEDEN:

  • ZEKER van extra garantie
  • ZEKER van de juiste verzekeringen en diploma’s
  • ZEKER van gecertificeerde montage
  • ZEKER van een onafhankelijke geschillencommissie
  • ZEKER van Waarborgfonds en Nakomingsgarantie
Dakvenstermeester schild
Duurzaamheid certificaat Versendaal B.V.

Certificaat Duurzame Energie

Het certificaat duurzame energie is een certificaat welke uitgereikt wordt door Eneco Zakelijk op het moment dat een bedrijf gebruik maakt van duurzame energie. Bij Timmer- en Klusbedrijf Versendaal B.V. wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen voor de opwekking van stroom. Door het gebruik van zonne-energie hopen wij bij te kunnen dragen aan de productie van duurzame energie en de beperking van de uitstoot van broeikasgassen zoals CO2.

In drie stappen je klus geklaard

w

Offerte aanvraag

Heeft u verbouwplannen? Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Indien nodig komen wij bij u langs om te situatie te bekijken en beoordelen. 

Start werkzaamheden

Bent u akkoord met de offerte? Wij zullen een planning maken van de werkzaamheden. Na het maken van de planning kunnen wij starten met de uitvoering van het project.

Oplevering

Tot slot het moment waar u verwachtingsvol naar uit heeft gekeken. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en het project zal opgeleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner