010-4500622 info@eenaanspreek.nl

Kantoor verbouwing

Naast het renoveren van een woning zijn wij bij Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. ook gespecialiseerd in kantoor verbouwingen. Wij hebben al voor diverse partijen mooie projecten mogen afronden. Het renoveren van een kantoorruimte kan zorgen voor een efficiëntere, fucntionelere en modernere werkplek. Benieuwd wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kantoorruimte renoveren

Een kantoorruimte verbouwing kan zorgen voor een fijnere en functionelere werkplek voor u en uw medewerkers. Zo kan het verwijderen van wanden een lichtere werkplek opleveren. Het werken in een werkplek met veel lichtinval zorgt voor een beter gevoel onder de medewerkers en een goede sfeer op de werkvloer.

Naast het verwijderen van wanden is het ook mogelijk om extra wanden te plaatsen. Op deze manier kunt u van één grote ruimte een efficiënt kantoor maken met meerdere ruimtes. Deze wanden kunnen afgewerkt worden met de gewenste afwerkingen en in de gewenste kleuren.

Daarnaast kan het sauzen en stukadoren van de wanden en plafond bijdragen aan een strakke en moderne uitstraling van de ruimte. Op het moment dat u meer opslagruimte wenst in de ruimte, dan kan het maken van een (schuif)kast een erg mooie uitkomst bieden. Deze kastenwanden zijn zelf samen te stellen in de gewenste kleuren en maten.

Sommige kantoorruimte hebben zelfs de luxe waarbij er gebruik gemaakt kan worden van een keuken. Is deze keuken verouderd of niet meer naar wens? Geen enkel probleem wij helpen u graag met een nieuwe keuken en met het verleggen van eventuele leidingpunten. Bij het verleggen van de leidingpunten kan er gedacht worden aan verleggen of creëren van wandcontactdozen, waterleidingen of de afvoer.

In drie stappen je klus geklaard

w

Offerte aanvraag

Heeft u verbouwplannen? Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Indien nodig komen wij bij u langs om te situatie te bekijken en beoordelen. 

Start werkzaamheden

Bent u akkoord met de offerte? Wij zullen een planning maken van de werkzaamheden. Na het maken van de planning kunnen wij starten met de uitvoering van het project.

Oplevering

Tot slot het moment waar u verwachtingsvol naar uit heeft gekeken. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en het project zal opgeleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner