010-4500622 info@eenaanspreek.nl

Verbouwingen

Timmer- en klusbedrijf Versendaal B.V. is gespecialiseerd in het renoveren van uw woning, maar ook in het groots verbouwen van uw woning of ruimte. Een verbouwing kan variëren van een volledige uitbouw tot het aanbrengen van een vliering. Staat de gewenste verbouwing er niet tussen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanbouw

Een aanbouw is een uitstekende oplossing om extra ruimte en functionaliteit aan een woning toe te voegen. Of het nu gaat om het vergroten van de woonkamer, het creëren van een ruime keuken, een studeerkamer of een speelkamer voor de kinderen, een aanbouw biedt veel mogelijkheden. Het brengt niet alleen extra leefruimte, maar kan ook de waarde van het huis verhogen. 

Daarnaast biedt een aanbouw de mogelijkheid om extra ramen, deuren of een schuifpui toe te voegen, waardoor er de ruimte meer bij de tuin betrokken wordt of er meer natuurlijk licht de ruimte binnenkomt.

Bij Timmer- en Klusbedrijf Versendaal hebben wij al diversen projecten mogen afronden, waarbij een aanbouw is gerealiseerd. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij u of hoe u uw woning kunt uitbreiden? Wij helpen u graag.

Dakkapel

Een dakkapel kan een waardevolle toevoeging zijn aan een huis, waardoor op een zolder- of bovenverdiepingen met een schuindak beter gebruik kan worden gemaakt van het oppervlak. Met een dakkapel wordt niet alleen de bruikbare vloeroppervlakte vergroot, maar het heeft ook voordelen de lichtinval en ventilatie van de ruimte.

Dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en formaten. Op het moment dat er u specifieke wensen heeft kunnen ze op maat worden gemaakt om te voldoen aan die specifieke wensen.

Daarnaast kan een dakkapel de waarde van het huis verhogen. Dus het is niet alleen erg prettig om het bruikbare vloeroppervlak te vergroten, maar kan ook een interessante investering zijn bij de eventuele verkoop van een woning in de toekomst.

Tijdens de plaatsing van een dakkapel is het belangrijk dat er wordt voldaan en diversen bouwvoorschriften en regelgeving. Aan de achter- en zijkant van de woning mag vaak een dakkapel geplaatst worden zonder het aanvragen van een vergunning. In sommige gevallen geldt er een uitzondering op deze regel bijvoorbeeld als de zijkant van het huis aan een openbaar gebied grenst. Aan de voorzijde van de woning is een vergunning sommige gevallen ook noodzakelijk.

Zolderverbouwing en vliering

Een zolderverbouwing is een uitstekende manier om de ongebruikte ruimte in huis te benutten en extra functionele leef- of opslag te maken. Zo kan er een schottenkast gemaakt worden, zodat u extra bergruimte beschikbaar heeft. Een andere veel gekozen optie bij een zolderverbouwing is het maken van een vliering, ook wel bekend als een entresol of tussenverdieping.

Een vliering biedt extra opslagruimte of kan gebruikt worden als bijvoorbeeld een studeerkamer. Het is een efficiënte manier om de hoogte van de zolder te benutten zonder grote ingrijpende verbouwingen.

Bij het maken van een vliering is het belangrijk om rekening te houden met de draagkracht van de vloer en de benodigde trapconstructie. Het installeren van een zoldertrap is belangrijk om veilige toegang tot de vliering te krijgen, Er zijn verschillende trapopties mogelijk, zoals een steektrap, een spiltrap of een vlizotrap, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de gewenste stijl.

In drie stappen je klus geklaard

w

Offerte aanvraag

Heeft u verbouwplannen? Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Indien nodig komen wij bij u langs om te situatie te bekijken en beoordelen. 

Start werkzaamheden

Bent u akkoord met de offerte? Wij zullen een planning maken van de werkzaamheden. Na het maken van de planning kunnen wij starten met de uitvoering van het project.

Oplevering

Tot slot het moment waar u verwachtingsvol naar uit heeft gekeken. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en het project zal opgeleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner