010-4500622 info@eenaanspreek.nl

Over ons

Over Timmer- en Klusbedrijf Versendaal B.V.

Timmer- en Klusbedrijf Versendaal B.V. is een betrouwbaar, vakkundig en ervaren aannemingsbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. In 2005 zijn wij kleinschalig gestart en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met diverse vaste medewerkers. Daarnaast maken wij gebruik van ons netwerk met vaste zzp’ers, vakmensen en installateurs met wie wij regelmatig samenwerken, zodat wij zeer goed op de hoogte zijn van speciale deskundigheid en ervaring. Als timmer- en klusbedrijf zijn we in staat om zowel kleine als grote projecten uitstekend uit te voeren. Daarnaast is het goed om te weten dat wij door onze flexibiliteit de mogelijkheid hebben om snel tot actie over te gaan.

 

Of het nu gaat om het renoveren van de badkamer of toiletruimte, uitvoeren van een volledige verbouwing, schilderen en/of stukadoren van wanden en plafonds, plaatsen van deuren en kozijnen of het verrichten van timmer- en tegelwerk, bij Versendaal B.V. zit u goed. Dit is slechts een kleine greep uit de vele werkzaamheden die wij kunnen verrichten. 

Wij zijn gevestigd aan de Hoofdweg 300 in Capelle aan den IJssel, maar dit betekent niet dat wij enkel in dit gebied werkzaam zijn. Naast Capelle aan den IJssel realiseren wij ook graag uw project in Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Moerkapelle, Moordrecht, Zevenkamp, Nesselande, Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Zevenhuizen en omstreken.

In de omgeving staat Timmer- en Klusbedrijf Versendaal bekend als zeer vakkundig en ervaren. Wij streven ernaar om het beste resultaat te behalen en dit is met trots terug te zien in onze reviews. Uit meer dan 150 reviews zijn wij door onze klanten beoordeelt met gemiddeld 4,6 van de 5 sterren.

Naast ons ervaren personeel helpen wij bij het opleiden van de nieuwe generatie. Wij vinden het belangrijk dat jongeren de kans krijgen om een mooi vak te leren met veel toekomstperspectief. Naast het opleiden van de nieuwe generatie draagt Versendaal B.V. ook een steentje bij aan het verduurzamen van de planeet. Zo is het volledige dak van ons bedrijfspand voorzien van zonnepanelen.

 

Traprenovatie uitgevoerd door Versendaal B.V.

In drie stappen je klus geklaard

w

Offerte aanvraag

Heeft u verbouwplannen? Op basis van uw wensen maken wij vrijblijvend een offerte voor u. Indien nodig komen wij bij u langs om te situatie te bekijken en beoordelen. 

Start werkzaamheden

Bent u akkoord met de offerte? Wij zullen een planning maken van de werkzaamheden. Na het maken van de planning kunnen wij starten met de uitvoering van het project.

Oplevering

Tot slot het moment waar u verwachtingsvol naar uit heeft gekeken. De werkzaamheden zijn uitgevoerd en het project zal opgeleverd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op

Cookieconsent met Real Cookie Banner